Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

donderdag 14 mei 2015

Aanrader!! 5de Robby Fish Festival op 30 mei 2015

5de Robby Fish Festival op zaterdag 30 mei te Blankenberge 



 Geachte liefhebbers van het boothengelen,
 Als inrichters van het 5de Robby Fish Festival (jaja u leest het goed reeds 5de editie!) hebben wij de eer en het genoegen U uit te nodigen op deze nationale- internationale zeehengelwedstrijd, die doorgaat vanuit de jachthaven van Blankenberge op zaterdag 30 mei 2015 De inrichting en organisatie wordt verzorgd door de Robby Fish Zeehengelclub of RZC. Dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een prachtige prijzentafel in elkaar te knutselen van een minimumwaarde van 7500€.

Wij danken graag onze sponsors: Robby Fish, Pure Fishing, Penn, Spro, Arca, Shimano, Cordes travel, Sportvisserij Vlaanderen, Kingfisher, Mac Fishing, Zeehengelsport, Beet, Savage Gear, Sundridge en Tubertini allen hebben ze bijgedragen tot onze prachtige prijzentafel! Een Zilveren Haak wordt ter beschikking gesteld door Zeehengelsport voor de eindoverwinnaar. Bekers worden voorzien voor 1ste drie van het klassement en voor de eerste 3 ploegen. Ook de eerste dame, junior en veteraan vergeten we niet en belonen we met een waardebon van 30€ van de Robby Fish. Bovendien zal deze wedstrijd mee worden opgenomen in het Penn’s Superprestige Boat 2015 klassement! U kan zowel individueel inschrijven als per team van 5 vissers tem 26 mei.

Inschrijvingsformulier kan u vinden in bijlage of opvragen bij Joel Luyts via mail: joel.luyts@live.be 

Het inschrijvingsgeld bedraagt per persoon € 60 zonder aas. Of indien je nog geen 18 bent op de dag van de wedstrijd betaal je slechts 40€!
 Graag storten op rekeningnummer met vermelding van de clubnaam: BE 96 731035582605 BIC : KREDBEBB Inschrijvingen die niet betaald zijn op de dag van de boottrekking komen niet in aanmerking. Bij afgelasting wordt het volledig bedrag terug gestort.

De openbare boottrekking heeft plaats op donderdag 28 mei om 18.00 te Robby Fish Hengelsport, fortbaan 68, 2160 Wommelgem. Iedereen welkom!

Op zaterdag 30 mei verwachten we u om 7u in ‘Het Kapiteintje’, om uw wedstrijdkaart en promotiezakje af te halen. De prijsuitreiking heeft dezelfde dag plaats omstreeks 19 uur in café Boulevard 25. Alvast bedankt voor uw inschrijving en hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en zien we elkaar op 30 mei.

Meer info: www.robbyfishzeehengelclub.be Vragen? info@robbyfishzeehengelclub.be Telefonisch. Bram 0486/75.03.77 Joel: 0496/44.50.66

Sportieve groeten.

Volgers