Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

zaterdag 9 juni 2012

Eindelijk!!!!Het is zover, ons eerste boek en de begeleidende stekkenkaart zijn gedrukt. Vanaf nu zijn beide verkrijgbaar via onze vereniging tegen de prijs van:

Voor België
                                              
Boek                                      37 euro, verzending inclusief van 7 euro
Kaart                                     22 euro, verzending inclusief van 7 euro
Boek en kaart                       47 euro, verzending inclusief van 7 euro

Voor Nederland

Boek                                      33 euro, verzending inclusief van 3 euro
Kaart                                     22 euro, verzending inclusief van 7 euro
Boek en kaart                       47 euro, verzending inclusief van 7 euro

Het boek is verpakt in een beschermende enveloppe en de kaart zit in een beschermende koker en beide worden met de post verstuurd.
Als U één of beide van de items wil bestellen, werkt het als volgt:
Stuur ons een mailtje op dekleinebootvisser@gmail.com, vermeld hier je adres, telefoonnummer en je bestelling. Wij sturen je dan een mailtje met de betalingsgegevens. Als de overschrijving dan betaald is, sturen wij je het boek en/of de kaart toe.
Benieuwd naar hoe het boek eruit ziet? Kijk eens naar ons promotiefilmje van het boek en de kaart: http://www.youtube.com/watch?v=3EyW4E_O2HQ&feature=youtu.be
Heb je nog andere vragen, laat ons gerust een mailtje.

Woensdag gingen de eerste pakketten de deur al uit...
Kort na het drukken werden de eerste exemplaren al afgehaald. Ze waren bij wijze van spreken nog warm! De eer om het allereerste exemplaar van ons boek en stekkenkaart te ontvangen viel te beurt aan Guy Adriaensen. Tijdens een gezellig gesprek bij een glaasje cava werd het boek en de stekkenkaart aan Guy overhandigd. Veel lees- en visplezier Guy!!!Met hartelijke groeten
Wim Bresseleers en Nico Opdebeeck

Volgers