Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

zondag 2 september 2012

Baarsjes ...

Hallo beste hengelaars,

Het is een taaie periode voor de hengelsporter op de Oosterschelde, gisteren 1-09-2012 was het wedstrijd in Colijnsplaat en we zijn benieuwd wat er gevangen werd.
Het was echter prachtig weer en daarom zijn we zelf even gaan vissen met opkomend water van 14.00 u tot 16.30 u. Eerst aan de "Hoek van Ouwerkerk" op 27 m maar hier geen enkele beet. Daarna verkast naar de Zeelandbrug (stek 34/36 van de stekkenkaart) en in de buurt van een stroomnaad geankerd op 16 m. Hier kon ik enkele mooie scholenbaarsjes vangen en één scholletje.Toch nog een paar natte staarten gezien en genoten van het goede weer.

gr.

Wim

Volgers