Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

maandag 10 september 2012

Bedankt ... !!!


Wellicht kennen jullie het tijdschrift “Zeehengelsport”, het zilte hengelsportmagazine voor Nederland en België. Een topmagazine als het gaat over hengelsport op zee in binnen- en buitenland.
Het bewuste artikel in Zeehengelsport, magazine nr 4 zomeruitgave 2012.
Het deed ons dus enorm deugd dat er in het nummer 4 van de zomeruitgave 2012 een boekbespreking verscheen over ons boek “De Oosterschelde”. Een bespreking geschreven door Tom Sintobin, een bekende schrijver en visser in hart en nieren. Tom schrijft voor de Belgische redactie van “Zeehengelsport” en had ons geen groter plezier kunnen doen door dit artikel. Hij vergelijkt ons met bijvoorbeeld ’Jan Schreiner’ die blijkbaar soortgelijke aanpak had wat betreft schrijfwijze en stijl. Zo’ n compliment hadden we niet verwacht en we zijn dan ook zo “fier als een gieter” om dit in “Zeehengelsport” te lezen. Wij danken Tom dan ook voor de positieve commentaar en wensen hem nog enorm veel succes en plezier toe in zijn verdere loopbaan. Ook Peter Dohmen, algemeen hoofdredacteur van Zeehengelsport, willen we bedanken voor alle steun en tips gedurende onze zoektocht naar ons boek “De Oosterschelde”.

Ook onze bekende bootvisvereniging "Zuid-West Nederland", waar wij beiden lid van zijn, steunden ons met enorm positieve en hartelijke commentaar. Zo verscheen er in juni 2012 in het maandblad nr. 392 van onze club het volgende artikel:


Stukje uit het maandblad "Deltavissers" van juni 2012 nr. 392

We bedanken alle leden van het bestuur en in het bijzonder Koen De Bièvre voor dit geweldig positief artikel in het maandblad "Deltavissers".

Verder willen we nog alle lezers en andere supporters bedanken voor de positieve reacties na het lezen van ons boek, het moedigt ons aan om verder te werken aan een volgend boek ook al kan dit nog even duren.

Vele groeten van “De Kleine Bootvisser”

Nico & Wim

Volgers