Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

dinsdag 27 maart 2012

Stekkenkaart verkrijgbaar

Hoi iedereen

We zijn al een tijdje bezig met een boek over de visserij op de Oosterschelde. Hierin kun je lezen hoe wij  een jaar lang op de Oosterschelde vissen op verschillende stekken van de Oosterscheldekering tot aan de Oesterdam. Het is ingedeeld per maand en elk hoofdstuk staat boordevol nuttige tips, stekbeschrijvingen en prachtige fotografie.


Hierbij komt er ook een begeleidende stekkenkaart met bijna  100 coördinaten van onze eigen stekken die we na jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Ben je geïnteresseerd in de kaart of het boek, laat ons dan een berichtje op dekleinebootvisser@gmail.com .
De kostprijs voor de stekkenkaart is 15 euro en voor het boek 30 euro (excl. verzendkost), kaart en boek samen  40 euro.


Grtz
Nico en Wim

Volgers