Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

maandag 13 mei 2013

Wedstrijdaankondiging 25 mei as Robby Fish Festival


Hoi beste viscollega's,
Robby fish Festival komt eraan en als bestuur delen wij u graag mee dat we dit jaar een nog grotere prijzentafel en tombola in elkaar geknutseld hebben! 
Graag benoem en bedank ik dan ook onze sponsors voor hun bijdrage!
Mercury en Condor Marine zorgt dit jaar voor een prachtige 6 PK buitenboordmotor  en 3 dieptemeters!
Daarnaast zorgen Penn, Robby Fish, Arca, Spro, Pure fishing, Mac Fishing, Kingfisher, Cordes Travel  voor prachtige prijzen! Gewoon te veel om op te noemen! 



Er zullen meer dan 40 prijzen voorzien met een waarde boven 75€.
Zeehengelsport zorgt voor enkel abonnementen en een Zilveren Haak! Ook beet geeft enkele abonnementen weg en voor iedereen een exemplaar in het promozakje dat elke deelnemer krijgt!
VVHV zorgt voor een extraatje in de promozak.....
Ook de clubkas van RZC legt een behoorlijke cent bij om het helemaal af te maken en zorgt voor prachtige bekers samen met Robby Fish!

Niet te missen dus..... wij hopen op evenveel vis en zon als vorig jaar!
Inschrijvingen zijn al volop bezig, dus wacht niet te lang.
Tot gauw en alvast bedankt!
Bram Cole
Bestuur Robby Fish Zeehengelclub

Volgers