Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

donderdag 14 maart 2013

Hiep Hiep Hoera ...!


Beste hengelsporters,

Hiermee willen we al onze lezers van ons eerste boek “De Oosterschelde” van harte bedanken voor de leuke kritiek die we kregen. Door de goede mondelinge en schriftelijke reclame die we onbewust kregen van vrienden, sympathisanten en leden ging eind 2012 ons laatste exemplaar van de eerste druk “De Oosterschelde” de deur uit. Hierdoor konden we een tweede druk realiseren! Dit boek werd door onze drukker bijgewerkt qua papier en kleur en is uiteindelijk nog mooier dan het eerste exemplaar.
stukje uit het beurs- artikel dat verscheen in het clubblad van bootvisvereniging "Zuid-West Nederland".

We konden onze tweede druk lanceren op de grote “Ruil- en verkoopbeurs 2013” van bootvisvereniging “Zuid-West Nederland” en kregen enorm veel goede commentaar en interesse. We zullen in 2013 nog hier en daar aanwezig zijn op open-deur-dagen of beurzen en hopen jullie allemaal nog terug te zien.

Dat kan al op 23 maart op de “Zeebaarsdag” van Bass Hengelsport te Colijnsplaat.
Deze winkel is verhuisd naar de Jachthavenweg 1 in Colijnsplaat en organiseert op zaterdag 23 maart een zeebaarsdag.

U kunt op deze dag kennis maken met de nieuwste technieken om de
zeebaars aan de haak te slaan!
De winkel is vol met nieuw zeebaars kunstaas en in de waterbak kunt u de aasjes testen.

Ook ons boek zal er zijn aan een speciale beursprijs!

Meer info op:
www.basshengelsport.nl


In het boek "De Oosterschelde" bespreken we maand per maand een stek en vissoort van de Oosterschelde. Juni is de zeebaarsmaand! Hier een voorsmaakje van het artikel.
 Vele groeten en misschien zien we elkaar bij Bas op 23 maart!
Nico & Wim

Volgers