Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

woensdag 3 oktober 2012

Primeur bij Startboot ...


Als het over vissen en boten gaat moet je ongetwijfeld Kurt van “Startboot” kennen. Deze gedreven bootliefhebber maakte van zijn hobby zijn werk, of was het andersom? In ieder geval is het altijd leuk om bij Kurt over vissen en boten te praten en van het ene kwam het andere …

Hij is leverancier van bootartikelen en GARMIN-apparatuur en wij kochten er onze GARMIN GPSMAP 720 kleurenplotter met “touchscreen”.

Met deze plotter werd onze stekkenkaart van de Oosterschelde samengesteld en werden er screenshots voor ons boek “De Oosterschelde” gemaakt. Een “eenvoudig-te-bedienen” GPS-plotter die buiten de “navigatiekaart” ook een “viskaart” heeft. Op deze kaart is via dieptelijnen elk talud of putje te vinden. Een hulpmiddel dat wij voor het vinden van een “visstek” niet meer kunnen missen.
Screenshot met viskaart

Vanaf nu kan Kurt alle Oosterscheldestekken van “De Kleine Bootvisser” downloaden op uw Garmin GPS toestel. Een snelle en handige service zoals we van Kurt gewoon zijn.

HOKU BVBA

Duivenstraat 7
2400 Mol
België
Mobiel : 0(032)499/347736
Vast : 0(032)14/705630
E-mail :
info@startboot.be
Site : www.startboot.be
BTW : BE 0808.180.640


Volgers