Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

dinsdag 1 september 2015

Winnaars prijsvraag in Zeehengelsport 342 juli/augustus

Hey allemaal

In het juli-augustusnummer van Zeehengelsport werd een deel van ons boek integraal overgenomen om de lezers te laten kennis maken met ons nieuwste boek: 'De Voordelta'.  Hier was er ook een prijsvraag aan verbonden en dat waren de volgende vragen, waarvan je de antwoorden uit het artikel kon halen:

1 Wanneer verging het schip 'De Rotterdam'?
2 Welk klein visje ving Robbe in gebied 7 uit het boek 'De Voordelta'?
3 Schiftingsvraag: Hoeveel juiste inzendingen zullen er voor 23 augustus 2015 binnenkomen?

De juiste antwoorden waren: 1. 26 september 1883,2. bliek(haring of sprot) en er werden 141 juiste inzendingen ingestuurd.
De twee juiste antwoorders die het dichtst bij het aantal juiste inzendingen zaten met de schiftingsvraag, winnen hiermee een boek en de stekkenkaart van de Voordelta.

Deze winnaars zijn:

Erik van Schilt en Roald Vos.
PROFICIAT MANNEN!!

De pakketjes zijn intussen al naar de winnaars gestuurd en we wensen hen veel lees- en visplezier met hun prijs.

Mogen we iedereen nogmaals bedanken die ons met ons blog, boeken en stekkenkaarten in de loop der jaren hebben gesteund. In het bijzonder het enige zoute tijdschrift in onze lage landen Zeehengelsport.

Het boek 'De Voordelta' en 'De Oosterschelde' en hun bijhorende stekkenkaarten zijn nog steeds te verkrijgen via ons blog en ze zijn ook beschikbaar bij Robbyfish Tophengelsport in Wommelgem, die trouwens heel recent hun nieuwste webshop hebben gelanceerd. Kijk gerust een keertje rond op de nieuwe webstek!!

Intussen werken wij verder aan ons volgende werk over de Westerschelde.

Hartelijke groeten
Nico en Wim

Volgers