Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

woensdag 26 november 2014

Najaarsvisserij blijft goed....

Hey allemaal

Vorige week twee keer de Voordelta bezocht. Zondag samen met Kevin en dinsdag met Leo en Tony. De visserij is nog steeds top, de wijting is nog groter geworden en de scharren blijven onverminderd op je aas vliegen. Je kan werkelijk niets verkeerd doen. Elke onderlijn vangt wel zijn visje. Soms steekt er echter eentje ver bovenuit. Zo bleek de spreader op zondag tijdens de kentering de beste keuze, terwijl dit op dinsdag dan weer niet het geval was.
Aan de R12 zit mooie wijting met de vloed en tijdens de kentering kwam hier veel schar boven. Met de vloed aan de R11 verwachtten we gul en zondag had Kevin een mooie. Op dinsdag kon ik er daar vier pakken, allemaal aan die ene hengel die ik van veel aas voorzag en heel ver uptide in wierp!! Enkele mooie botten en nog twee november-tongen kwamen boven. Twee dagen gewoon genieten. Aan de R5 is het ook gewoon feest en naar ik hoorde was het aan de R1 nog beter.

Hieronder enkele sfeerbeelden:
de stekken van zondag








stekken van dinsdag













Grtz
Nico

Volgers