Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

donderdag 16 januari 2014

Wintertijd, beurzentijd....

Hallo iedereen

Zoals iedere winter begint het jaar weer met hier en daar een beurs. Een leuke aanloop naar een nieuw visseizoen en de ideale gelegenheid om het materiaal terug op punt te stellen, gezellig rond te neuzen op zoek naar koopjes en een heleboel oude en nieuwe visvrienden te ontmoeten.
Zoals vorig jaar staan wij weer op de Deltabeurs op 8 februari in Ouddorp. Een uit de hand gegroeide tweedehandsverkoop, die stilletjes aan op een echte beurs met heel wat standhouders gaat lijken en heel druk bezocht word. We zullen er ons boek 'De Oosterschelde' en de bijhorende stekkenkaart toelichten. Verder maken we iedereen wegwijs met vistechnieken, trailerhellingen, vissoorten en stekken van de Oosterschelde en van de Voordelta. Het boek is dan ook verkrijgbaar voor 30 euro en hierbij krijg je de stekkenkaart (normaal 15 euro) gratis.
Twee weken later zijn we ook aanwezig op de opendeurdagen van Robbyfish in Wommelgem. Hier zullen aanwezig zijn op vrijdag en zondag. Verder doen we hier dezelfde beursactie. Komt daar nog bij dat tijdens de opendeurdagen een algemene korting van 20% geld op het hele assortiment bij Robbyfish (uitgezonderd aas,voeders en promoties) Verder zijn er hier ook weer veel andere standhouders aanwezig.
En voor diegene die deze gelegenheden nog gemist hebben, kunnen jullie nog terecht bij Bass Hengelsport in Colijnsplaat op 15 maart tijdens de Zeebaarsdagen. The place to be voor iedereen die op zeebaars vist. Hier hebben we geen stand maar zijn wel aanwezig en ook hier geld dezelfde beursprijs voor het boek en de kaart, 30 euro en kaart gratis.
Kom gerust een keer langs tijdens één van deze gelegenheden. Leuk om bekende en minder bekende gezichten terug te zien en bij te praten over onze gezamenlijke hobby.

Kijk voor meer info op onderstaande links:

http://www.deltavissers.nl/
http://www.robbyfish.be/index.php
http://basshengelsport.blogspot.be/


Hopelijk tot binnenkort,
Wim en Nico


Volgers