Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

woensdag 1 januari 2014

Beste wensen!



Beste Bootvissers,
 
Wij wensen al onze medevissers een vreugdevol, spetterend en visrijk 2014 toe.
Momenteel is onze eigen boot voor onderhoud en herstelling nog even buiten strijd maar we gaan er zo snel als mogelijk weer tegen aan.
 
We zullen weer aanwezig zijn met een beursactie op de "Grote ruil- en verkoopbeurs" van onze bootvisvereniging "Zuid-West Nederland" die doorgaat op zaterdag 8 februari 2014 in zalencomplex Dorpstienden te Ouddorp.
 
Meer nieuws volgt nog maar we verwachten iedereen die dag om nog eens gezellig bij te kletsen over de visvangsten. Tot dan.
 
Groeten,
 
Wim & Nico



Volgers