Over ons

De Kleine Bootvisser is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je dat wenst, ontvang je na bestelling een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

dinsdag 1 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

Beste Hengelsporters,

2013 beloofd een jaar vol visverwachtingen.
Hier alvast onze wensen en verwachtingen voor 2013!




Verder zullen we jullie voor 2013 weer verder informeren over onze visuitspattingen via dit blog en via onze nieuwsbrieven. Als je graag de nieuwsbrief ontvangt stuur ons dan je naam en émailadres naar dekleinebootvisser@gmail.com .

Op zaterdag 26 januari 2013 zal "De Kleine Bootvisser" te gast zijn op de beurs in Ouddorp te Nederland (Zeeland). De bootvisvereniging "Zuid-West Nederland" organiseert dan een grote "Ruil- en verkoopbeurs" van hengelsportmateriaal en aanverwanten. Hier zullen we ons boek "De Oosterschelde" en de bijhorende stekkenkaart voorstellen. Hier de link naar de Deltavisserssite voor meer informatie.

http://www.deltavissers.nl/beurs2013/beurs_start.htm

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op de beurs en wensen jullie alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

Groeten

Wim & Nico

Volgers