Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en op het zoete water. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

zondag 9 december 2012

Afscheid en groenten!


9-12-2012

Nu het nog enigzins zacht weer was en te veel wind om te vissen, hebben we onze boot maar op het droge gezet. Samen met Nico de Beekman 590 uit het sop getrokken, weg uit de haven van Stavenisse. Volgend jaar gaan we naar de "Oesterhaven" om de voordelta te verkennen en aan een nieuw boek te beginnen over deze streek. Met spijt in het hart hebben we zo weer een stukje van een gelukkig hoofdstuk afgesloten. Maar we komen zeker nog terug!
Vergeet nooit een blok te zetten Nico legt de antennes plattoch wat groenten aan de achterkantWij danken alle leuke mensen die we in Stavenisse hebben ontmoet voor die twee fantastische jaren in de haven en hopen nog eens een wedstrijdje, mosseltje of babbeltje mee te pakken als we in de buurt zijn. Voor diegenen die Stavenisse zouden bezoeken volgt er hier nog een tip! Vergeet niet in het gezelligste café van Zeeland een glaasje te drinken bij Ann en Daaf in café "De Kleine".


Groeten.


Nico & Wim. 


Volgers