Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

BOEK EN KAART 'DE OOSTERSCHELDE' BESTELLEN.


Het is zover, ons eerste boek en de begeleidende stekkenkaart zijn gedrukt. Vanaf nu zijn beide verkrijgbaar bij onze hengelsportvereniging tegen de prijs van:

Voor België
                                              
Boek                                      37 euro, verzending inclusief 
Kaart                                     22 euro, verzending inclusief 
Boek en kaart                       47 euro, verzending inclusief 

Voor Nederland

Boek                                      33 euro, verzending inclusief 
Kaart                                     22 euro, verzending inclusief 
Boek en kaart                       47 euro, verzending inclusief 

Het boek is verpakt in een beschermende enveloppe en de kaart zit in een beschermende koker en beide worden met de post verstuurd.
Als U één of beide van de items wil bestellen, werkt het als volgt:
Je wordt lid van onze vereniging als je een boek en/of kaart wil hebben. U ontvangt dan onze nieuwsbrief, krijgt de mogelijkheid om met ons te vissen, krijgt uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en je kan bij ons steeds terecht met al uw vragen ivm de bootvisserij. Als lid heb je dus alleen maar voordelen en geen verplichtingen.
Stuur ons een mailtje op dekleinebootvisser@gmail.com, vermeld hier je adres, telefoonnummer en je bestelling. Intussen schrijf je het juiste bedrag over op:

De Kleine Bootvisser VZW
Wuustwezel 2990
IBAN: BE80860117689977
BICCODE: SPAABE22

Vermelding, naam, adres en boek/kaart of beide.
Als de lidgeld dan betaald is, sturen wij je het boek en/of de kaart toe.
Benieuwd naar hoe het boek eruit ziet? Kijk eens naar ons promotiefilmje van het boek en de kaart: http://www.youtube.com/watch?v=3EyW4E_O2HQ&feature=youtu.be
Heb je nog andere vragen, laat ons gerust een mailtje.

Kort na het drukken werden de eerste exemplaren al afgehaald. Ze waren bij wijze van spreken nog warm! De eer om het allereerste exemplaar van 
ons boek en stekkenkaart te ontvangen viel te beurt aan Guy Adriaensen.Tijdens een gezellig gesprek bij een glaasje cava werd het boek en de stekkenkaart aan ons eerste lid Guy overhandigd. Veel lees- en visplezier Guy!!!
Veel lees- en visplezier

Volgers