Over ons

De Kleine Bootvisser VZW is bezeten van alles wat met boten, de zee en vissen te maken heeft. Met dit blog willen we andere vissers, beginnend en ervaren, informeren over de visserij en de visserij in het algemeen promoten. Wij vissen op de Oosterschelde, de Grevelingen, de Westerschelde, de Noordzee en in het buitenland. Wij willen beginnende vissers en leden helpen en gidsen tijdens het uitoefenen van hun hobby en geven zoveel mogelijk informatie. Samen schrijven we ook boeken en artikels over de visserij. Verdere info kun je vinden op ons blog. Veel leesplezier. Als je lid wordt ontvang je een boek en/of stekkenkaart naar keuze. Schrijf je zeker ook in voor onze periodieke nieuwsbrief waarin we je informeren over onze komende activiteiten. Heb je vragen over hengelsport geef ons een berichtje op "dekleinebootvisser@gmail.com" voor meer info.

BOEK EN KAART 'DE VOORDELTA' BESTELLEN
Ons tweede boek 'De Voordelta' en een begeleidende stekkenkaart zijn intussen ook beschikbaar. Het is verkrijgbaar nu in extra druk bij onze hengelsportvereniging tegen de prijs van:

                                              

Boek en kaart                       29 euro, verzending inclusief 


Het boek en de kaart zijn verpakt in een beschermende enveloppe en dit wordt met de post verstuurd.
Als U wil bestellen, werkt het als volgt:
Je wordt lid van onze vereniging als je een boek en/of kaart wil hebben. U ontvangt een boek en een kaart en onze periodieke nieuwsbrief, je krijgt de mogelijkheid om met ons te vissen, krijgt uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en je kan bij ons steeds terecht met al uw vragen ivm de bootvisserij. Als lid heb je dus alleen maar voordelen en geen verplichtingen.
Stuur ons een mailtje op dekleinebootvisser@gmail.com, vermeld hier je adres, telefoonnummer en je bestelling. Intussen schrijf je het juiste bedrag over op:

De Kleine Bootvisser VZW
Wuustwezel 2990
IBAN: BE80860117689977
BICCODE: SPAABE22

Vermelding, naam, adres en boek de Voordelta/kaart.
Als de lidgeld dan betaald is, sturen wij je het boek en/of de kaart toe.

Heb je nog andere vragen, laat ons gerust een mailtje.Volgers